Yaşam

Ankara Ritim Topluluğundan Ritmik Söyleşi 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) sanatçısı Dinçer Özer'in, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) işbirliği ile düzenlediği Dinçer Özer ile 18'nci Uluslararası Vurmalı Çalgılar Festivali kapsamında konser düzenlendi. Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) Ankara Ritim Topluluğu “Ritmik Söyleşi” adlı özel etkinlikte sahne aldı. 

Abone Ol


Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Rüstem Altunbaş Konferans Salonu'nda düzenlenen konserde KAHEV Ankara Ritim Topluluğu “Ritmik Söyleşi” adlı özel etkinlikte sahne aldı.  2022 yılından bu yana çalışmalarına devam eden ritim topluluğu KAHEV Denetim Kurulu Üyesi Uzm. Dr. Alev Şaylan koordinasyonunda çalışmalarını sürdürmektedir. Topluluk, KAHEV üyesi kadın hekim, on beş diş hekimi ve KAHEV gönüllüsü on beş katılımcıdan oluşmaktadır. 

Ankara Sincan Rüstem Altunbaş Konferans Salonunda gerçekleşen gecede, KAHEV Denetim Kurulu Üyemiz Uzm. Dr. Alev Şaylan, KAHEV’in sanata ve müziğe verdiği önemin altını çizdi. 

Şaylan konuşmasında, “Söyleşiye katılan misafirleri, tüm çocuklarımız için daha güçlü yarınları inşa ettiğimiz vakfımıza gönüllü ve bağışçımız olmaya davet ediyorum” dedi.  

 
KAHEV’den sanata ve müziğe tam destek

 
KAHEV’resmi resmi twitter hesabından “KAHEV Ankara Ritim Topluluğumuz 12 Haziran 2024 tarihinde Cımhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Sanatçısı, Dinçer Özer’in Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle düzenlediği, Dinçer Özer ile 18’nci “Uluslararası Vurmalı Çalgılar Festivali” kapsamında Ankara’da düzenlenen “Ritmik Söyleşi” adlı özel etkinlikte sahne aldı. Ankara Sincan Rüstem Altunbaş Konferans Salonunda gerçekleşen gecede, KAHEV Denetim Kurulu Üyemiz Uzm. Dr. Alev Şaylan koordinasyonunda ekim 2022 tarihinden bu yana çalışmalarına devam eden ritm topluluğu; KAHEV üyesi kadın hekim, on beş diş hekimi ve KAHEV gönüllüsü onbeş katılımcıdan oluşmaktadır. KAHEV’in sanata ve müziğe verdiği önemi belirten Şaylan, söyleşiye katılan misafirleri, tüm çocuklarımız için daha güçlü yarınları inşa ettiğimiz vakfımıza gönüllü ve bağışçımız olmaya davet ederek konuşmasını bitirdi. Yoğun ilgiyle takip edilen interaktif özel konser iyi dilekler ve temennilerle sona erdi.” paylaşımı yaptı.