Ankara Üniversitesi Teknokent yöneticisi ve ANKA Düşünce ve Strateji Enstitüsü Danışma Kurulu Üyesi olan M. Güray Değerli, İstanbul Rumeli Üniversitesi Küresel Politikalar Araştırma ve Uygulama Merkezi (RUPAM) tarafından düzenlenen 'Güneşe Doğru' programına konuk uzman olarak katıldı. YouTube başta olmak üzere çeşitli platformlarda canlı yayınlanan program, soru-cevap formatında gerçekleştirildi. 
Canlı yayında, bölgesel ve küresel gelişmeler askeri, siyasi, tarihi ve teknoloji boyutlarıyla ele alındı. Etkinlikte E. Korg. Dr. Erdoğan Karakuş da yer alarak geniş bir kitleye hitap etti. Konuşmalar, güncel konulara ışık tutarak izleyicilere derinlemesine bilgi sundu. 
Ankara Üniversitesi Teknokent resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda RUPAM’a, program moderatörleri Doç. Dr. Süleyman Özmen ile Öğr. Gör. Yiğit Er Yiğit’e, ve organizasyon sürecinde emeği geçen Rumeli Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencilerine teşekkür edildi.

Çankaya Üniversitesi’nde mali yardım başvuruları başlıyor Çankaya Üniversitesi’nde mali yardım başvuruları başlıyor

 ‘Güneşe Doğru’ programına konuk uzman olarak katıldık"

Ankara Üniversitesi Teknokent resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ise şöyle, “Ankara Üniversitesi Teknokent yöneticisi ve ANKA Düşünce ve Strateji Enstitüsü Danışma Kurulu Üyesi olarak, İstanbul Rumeli Üniversitesi Küresel Politikalar Araştırma ve Uygulama Merkezi / RUPAM’ın düzenlediği ‘Güneşe Doğru’ programına konuk uzman olarak katıldık. Youtube başta, birçok platformda, soru - cevap esaslı canlı yayınlanan programda, Bölgesel ve Küresel Gelişmeler askeri, siyasi, tarihi, teknoloji boyutlarıyla ele alındı. E. Korg. Dr. Erdoğan Karakuş’un da iştirak ettiği konuşmalarda geniş kitlelere de ulaşıldı. Başta RUPAM’a, Program Moderatörleri Doç.Dr. Süleyman Özmen ile Öğr.Gör. Yiğit Er Yiğit’e ve bu organizasyonda emeği geçen Rumeli Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerine teşekkür eder, toplumsal aydınlanma, aydınlatma yolundaki çalışmalarında başarılar dileriz. 

Muhabir: Cansel Yıldız