Yaşam

Ankara Ücretsiz Ebru Yaşar Konseri! Ankara Ankara Kültür Yolu Festivali Ebru Yaşar Konseri nerede ne zaman? Ücretsiz Konserler 2024!

Ebru Yaşar’ın sahne alacağı etkinlik, festivale özel bir atmosfer yaratırken, vatandaşlar için de keyifli bir gün geçirme fırsatı sunacak.

Abone Ol

Ankara Kültür Yolu Festivali, bu yıl da birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Festival kapsamında sevilen sanatçı Ebru Yaşar, başkentlilerle buluşacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konser, Millet Bahçesi’nde müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.
 
Türk müziğinin güçlü seslerinden Ebru Yaşar, hem eski hem de yeni hit şarkılarıyla sahne alacak. Sanatçının şarkılarını canlı dinleme fırsatını yakalayacak olan Ankaralılar, festival coşkusunu müzikle taçlandıracak
 

ANKARA ÜCRETSİZ EBRU YAŞAR KONSERİ NEREDE VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Ankara Kültür Yolu Festivali, 23 Eylül 2024 tarihinde 21:00 'da sevilen sanatçı Ebru Yaşar’ı ücretsiz konserle ağırlayacak. Konser, şehir merkezindeki Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek ve sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Ücretsiz konser, hem Ebru Yaşar hayranları için hem de müzik tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.