Yaşam

Ankara Ücretsiz Emre Fel Konseri! Ankara Ankara Kültür Yolu Festivali Emre Fel Konseri nerede ne zaman? Ücretsiz Konserler 2024!

Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında Emre Fel, Millet Bahçesi’nde ücretsiz bir konser verecek. Hayranlarına hit şarkılarını canlı olarak sunacak olan Emre Fel, müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Abone Ol

Ankara Kültür Yolu Festivali sevilen sanatçı Emre Fel’i ücretsiz konserle ağırlayacak. Etkinlik, Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek ve müzikseverlere keyif dolu bir akşam sunacak.

Emre Fel, festivalde sahne alarak hayranlarına en beğenilen şarkılarını canlı olarak dinletme fırsatı sunacak. "Senden Güzeli Mi Var", "Sana El Pençe Divan Durmam" ve "Veda Türküsü" gibi hit parçalarıyla sahnede olacak Fel, dinleyicileriyle enerjik bir performans sergileyecek.

Festival, Ankara'nın kültürel yaşamını canlandırırken, ücretsiz konser etkinliğiyle herkese açık ve keyifli bir müzik deneyimi sunmayı hedefliyor. Açık havada gerçekleşecek bu konser, hem Emre Fel hayranları hem de genel müzik tutkunları için büyük bir fırsat olacak.

Millet Bahçesi’nin doğal ortamında gerçekleştirilecek konser, festivale özel bir atmosfer katarken, Ankaralıları ve ziyaretçileri bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşatacak.

ANKARA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ ÜCRETSİZ EMRE FEL KONSERİ NEREDE VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Ankara Kültür Yolu Festivali, 22 Eylül 2024 Pazar günü sevilen sanatçı Emre Fel’i ücretsiz konserle ağırlayacak. Etkinlik, saat 21:00'de Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek ve müzikseverlere keyif dolu bir akşam sunacak.