Ankara Valiliği himayesinde düzenlenen Gençlik Festivali'nde, bağımlılıkla mücadeleye odaklanan Ankara Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Logo Tasarımı Yarışması’nda kazananlarını belirlendi.

Ödül Töreni Büyük Katılımla Gerçekleşti

Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen törene Ankara Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve diğer önemli isimler katıldı. Polis Akademisi Bandosu eşliğinde yapılan kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlik, büyük ilgi gördü.

Yeni Eğitim Modeli ile "Süreç Odaklı Ölçme" Sistemi Başlatıldı Yeni Eğitim Modeli ile "Süreç Odaklı Ölçme" Sistemi Başlatıldı

Logo Yarışmasının Sonuçları Açıklandı

Ankara Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen yarışmada, 4-21 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılan değerlendirmede birincilik ödülü, Asiye Türker’in tasarımına verildi.

Ödüller Sahiplerini Buldu

İlk üçe giren öğrencilere ödülleri, Ankara Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İl Emniyet Müdürü Engin Dinç tarafından takdim edildi.

Yeni Logo Görevi Başlıyor

Birincilik ödülü kazanan tasarımın, Ankara Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezinin yeni logosu olarak kullanılacağı duyuruldu.

Etkinlikte Müzik ve Spor Dolu Anlar

Konserler ve spor etkinlikleriyle renklenen törende vatandaşlar, bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirildi ve farklı spor dallarında etkinliklere katılım sağladı.

Muhabir: Cansel Yıldız