Ankara’nın en yeni üniversitelerinden biri olan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tanıtım günleri yarından itibaren başlıyor.

AYBÜ Tanıtım ve Tercih Günleri, üniversite adaylarına Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin sunduğu eğitim olanakları, akademik programlar ve sosyal olanaklar hakkında bilgi edinme fırsatı sunacakr. Aday öğrenciler, üniversitenin fakülteleri, bölümleri ve kampüs yaşamı hakkında detaylı bilgi alabilecekleri gibi, merak ettikleri soruları da yetkililere doğrudan yöneltebilecekler.

2024-Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) tercih süreci başladı 2024-Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) tercih süreci başladı

day öğrenciler, ilgilendikleri fakülteler ve bölümler hakkında detaylı bilgi alabilecekler. Akademik kadro ve mevcut öğrencilerle tanışarak, bölümlerin ders içerikleri, kariyer olanakları ve mezuniyet sonrası fırsatlar hakkında bilgi edinebilecekler.

Üniversitenin Etlik 15 Temmuz Şehitleri Yerleşkesi'nde düzenlenecek kampüs turları ile aday öğrenciler, kampüs olanaklarını yerinde görebilecekler. Kütüphane, laboratuvarlar, sosyal tesisler ve diğer kampüs olanakları tanıtılacak.

Tanıtım günleri süresince çeşitli sosyal aktiviteler ve etkinlikler düzenlenerek, aday öğrencilerin üniversite ortamını daha yakından tanımaları sağlanacak.

Muhabir: Fatma Doğanay