Yaşam

Ankara’da 30 Ağustos coşkusu: Zafer Bayramı etkinlikleri başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. Bu önemli gün, başkentte düzenlenecek çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlanacak. Etkinlikler, 29 Ağustos’ta Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın katılımıyla başlayacak ve 30 Ağustos akşamı Tan Taşçı’nın vereceği konserle sona erecek.

Abone Ol

ABB’nin düzenlediği etkinlikler kapsamında, ünlü tarihçi, akademisyen ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, 29 Ağustos akşamı saat 19.30’da Gençlik Parkı’nda Ankaralılarla bir araya gelecek. Ortaylı, "Hürriyet ve Bağımsız Fikrinin Ölümsüz Abidesi 30 Ağustos" başlıklı programda, Zafer Bayramı’nın tarihsel önemini anlatacak.

Tan Taşçı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, akşam saatlerinde Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda Tan Taşçı’nın konseri ile devam edecek. Saat 20.30’da başlayacak olan konsere tüm Ankaralılar davetli. ABB, bu özel gün için Zafer Çarşısı’ndan Atatürk Orman Çiftliği’ne saat 16.00’dan gece yarısına kadar ücretsiz ring seferleri düzenleyecek.