Yaşam

Ankara'da bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran Cumartesi Ankara hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 29 Haziran tarihinde Ankara için hava tahminlerini yayınladı. İşte detaylar ve güncel hava durumu tahminleri...

Abone Ol

29 Haziran Pazar günü hava nasıl olacak? Sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde mi seyredecek yoksa bunaltıcı mı olacak? Herkesin merak ettiği hava durumu detayları haberimizde... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nen güncel hava durumu tahminleri ve detaylar burada...

29 HAZİRAN CUMARTESİ  ANKARA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 29 Haziran 2024 tarihli günlük hava durumu raporunu yayınladı. Türkiye genelinde hava durumu değişkenlik gösteriyor. İşte bölgelere göre detaylı hava durumu bilgileri:

  • Marmara Bölgesi: Genel olarak az bulutlu ve açık. Bilecik, Kırklareli ve İstanbul'un Karadeniz kıyıları öğle saatlerinde kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Rüzgâr, kuzey yönlerden kuvvetli (50-80 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

  • Ege Bölgesi: Az bulutlu ve açık başlayacak, ancak iç kesimler öğle saatlerinde parçalı ve çok bulutlu geçecek. Denizli, Kütahya ve Afyonkarahisar çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

  • Akdeniz Bölgesi: Göller Yöresi zamanla parçalı ve çok bulutlu, iç kesimler öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Sahil kesimleri genel olarak az bulutlu ve açık.

  • İç Anadolu Bölgesi: Az bulutlu başlayacak, batı kesimleri zamanla parçalı ve çok bulutlu olacak. Eskişehir, Konya'nın batısı ve Ankara'nın kuzey ve batı çevreleri akşam saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

  • Karadeniz Bölgesi: Az bulutlu ve açık, iç kesimler öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Samsun ve Sinop çevreleri bu durumdan etkilenecek.

  • Doğu Anadolu Bölgesi: Genel olarak az bulutlu ve açık, ancak kuzeydoğu kesimleri zamanla parçalı bulutlu olacak. Erzurum, Kars, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Van'ın doğu kesimleri öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

  • Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Bölge genelinde hava durumu az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.