Ankara'nın Çankaya ilçesi İncek semtinde, İngiliz vatandaşı Thomas Blyth (53) ve Çekyalı eşi Victoria Vera Blyth (35) arasında yaşanan tartışma trajediyle sonuçlandı. 11 Haziran'da yaşanan olayda, Thomas Blyth, eşini vurduktan sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdi.

Tartışmanın Sebebi ve Olayın Detayları

İddiaya göre, Victoria Vera Blyth'in cep telefonundaki mesajlar nedeniyle başlayan tartışma, çiftin oturdukları villada şiddetlendi. Tartışma sırasında Thomas Blyth, eşini vurdu ve ardından aynı silahı başına dayayarak intihar etti. Çiftin cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Çiftin 3 Çocuğu Vardı

En büyüğü 14 yaşında olan üç çocuk sahibi Blyth çifti, hayatını kaybetti. Çocuklar, olayın ardından Türkiye'ye gelen yakınlarına teslim edildi. Thomas Blyth, petrol sondaj işleri üzerine faaliyet gösteren bir şirketin sahibi olarak 5 yıl önce Ankara'ya yerleşmişti. Eşi Victoria Vera Blyth ise Ankara'da spor, sanat ve sosyal etkinlikler düzenleyen bir iş kadınıydı.

Kayseri'de yeni dolandırıcılık sistemi!  "ucuza arsa" vaadi Kayseri'de yeni dolandırıcılık sistemi! "ucuza arsa" vaadi

Otopsi ve Cenaze İşlemleri Devam Ediyor

Çiftin otopsi işlemleri tamamlandı. Thomas Blyth'in cenazesi, yapılan işlemlerin ardından bugün ülkesine götürülmek üzere yakınlarına teslim edildi. Victoria Vera Blyth'in cenazesi ise henüz teslim alınmadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir: Haber Bülteni