Sabaha karşı Saray Mahallesi'nde, Hasan K'ye ait müstakil evde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevler kısa sürede şiddetlenerek bitişikteki Ramazan ve Kadir U. kardeşlere ait 2 katlı eve de sıçradı. Yangının hızla yayılması, çevredeki vatandaşlar ve ekipler için büyük bir tehlike oluşturdu.

Yangın ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangının yayıldığı binalarda yaşayanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi için yoğun çaba sarf etti.

Zonguldak bu haberle sarsıldı: 'Cumhuriyet Başsavcısı sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldırdı' Zonguldak bu haberle sarsıldı: 'Cumhuriyet Başsavcısı sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldırdı'

85 Yaşındaki Fatma K. Son Anda Kurtarıldı

Yangın sırasında müstakil evde bulunduğu öğrenilen 85 yaşındaki Fatma K., itfaiye ekipleri tarafından alevlerden kurtarılarak dışarı çıkarıldı. Olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri, yaşlı kadını hemen muayene etti. Fatma K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu tespit edildi.

İki Ev de Kullanılamaz Hale Geldi

Yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları gerçekleştiren itfaiye ekipleri, her iki evin de ciddi hasar gördüğünü belirledi. Alevler nedeniyle iki ev kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı