Yeni Eğitim Modeli ile "Süreç Odaklı Ölçme" Sistemi Başlatıldı Yeni Eğitim Modeli ile "Süreç Odaklı Ölçme" Sistemi Başlatıldı

Başkent Ankara'da bugün yüzbinlerce öğrenci okullarına giderek aileleriyle beraber karne heyecanı yaşadı. Okul çevrelerinde hem insan hem de ciddi anlamda araç yoğunluğu yaşanırken çok sayıda veli araçlarını park edecek yer bulamadı.

Okul bahçelerinde de yaşanan yoğunluktan ötürü ara ara gerginlikler oldu. Özellikle okul güvenlikleri ve veliler arasında aynı zamanda velilerin kendi aralarında yaşadığı gerginlikler büyümeden önlendi. Sabah saat 9 ile 11.00 arasında birçok okulda öğrencilere karne verme işlemi tamamlandı.

ÇOCUKLAR FORMALARIYLA GELDİ

Okullarına karne almaya gelen öğrenciler arasında çok sayıda tuttuğu takımın formasını giyen çocuklar olurken, özellikle son dönemde yaşadığı kongreyle tüm Türkiye'nin dikkatini üzerine çeken Fenerbahçe'nin küçük öğrenci taraftarlarının formalarıyla karne gününe yoğun şekilde geldiği gözlendi.

Öğretmenler 1 seneyi geride bıraktıkları öğrencileriyle vedalaşırken, velilere öğrencilerin kitap okumasını sağlamaları konusunda uyarılarda bulundular.

Muhabir: Onur Dedeoğlu