Gündem

Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor!

Ankara’da dans tutkunları için müjdeli bir haber var! Gençlik Parkı Kültür Merkezi, gençlere yönelik Latin Dans Kursu için başvuruları 30 Eylül - 11 Ekim tarihleri arasında kabul ediyor. İşte kursun detayları...

Abone Ol

Ankara'da gerçekleşecek dans kursu  7-11 yaş aralığındaki çocuklar için geçerli.  

Başvuru Detayları

Kurs için başvurular, 30 Eylül - 11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvurular, hafta içi her gün 09.00 - 17.00 saatleri arasında kabul edilecek.

Kurs İçin Gerekli Evraklar

Velilerin, başvuru esnasında çocuklarının kimlik fotokopisini ve bir adet vesikalık fotoğrafını yanında getirmeleri gerekecek.

Eğitmenler ve Eğitim Süreci

Latin Dans Kursu, deneyimli eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek. Eğitmenler, dans becerilerini geliştirmek isteyen çocuklara adım adım rehberlik edecek ve dansın keyifli yanlarını onlara aktaracak. Eğitim süreci boyunca katılımcılar, sadece dans etmeyi öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda özgüvenlerini artıracak ve grup içinde uyum içinde hareket etme becerilerini geliştirecekler.

Latin Dans kursu, Gençlik Parkı Kültür Merkezi Hacı Bayram Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No 14/22 adresinde gerçekleşecek.