Spor

Ankara’da dev ekranlar milli maç için hazır

Türkiye, Euro 2024 futbol şampiyonasında bugün Portekiz’e karşı tarihi bir maça çıkıyor. Tüm Türkiye gibi Ankara da bu maça kilitlenmiş durumda. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri dev akranlarda maç keyfi için hazırlık yaptı.

Abone Ol

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubunda bugün ikinci maçına çıkacak olan Türk Milli Takımı Portekiz ile karşı karşıya gelecek.

Saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşma öncesi tüm Türkiye’de heyecan doruğa çıktı. Türkiye-Portekiz maçının galibi gruptan çıkmayı garantileyecek.

İlk maçında Gürcistan’ı 3-1’lik skorla yenmeyi başaran Türk milli takımı bugünkü maçtan galibiyetle ayrılırsa, Portekiz’i ilk kez yenme başarısı göstermiş olacak.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Başkent Ankara’da da vatandaşlar bu maça kilitlenmiş durumda. Başta Ankara Büyükşehir belediyesi olmak üzere ilçe belediyeleri de bu büyük heyecanı kurdukları dev ekranlardan vatandaşlara izlettirecekler.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Gürcistan maçında olduğu gibi Portekiz maçını da Atatürk Orman Çiftliğinde belediye tarağından kurulan dev ekrandan izleyecek.

MAMAK’TA DEV EKRAN KURULACAK

Ankara’nın ilçe belediyelerinden Mamak Belediyesi de 75’nci Yıl Amfi Tiyatro’da kuracağı dev ekran ile maç heyecanına ortak olacak. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Euro2024 heyecanını hep birlikte yaşayalım. Türkiye-Portekiz Euro 2024  karşılaşmasında kalplerimiz  yine Ay-Yıldız için atacak!  Bu büyük heyecana dev ekran karşısında hep birlikte ortak olmak için, 22 Haziran Cumartesi günü, saat 19.00’da, 75.Yıl Amfi Tiyatro'da buluşuyoruz.  Bayraklarımızla, tüm coşkumuzla Milli Takımımızın yanındayız. Haydi Türkiye!” paylaşımında bulunuldu.

PATLAMIŞ MISIRLAR KEÇİÖREN BELEDİYESİ’NDEN

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özaslan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Milli Takımımızın Portekiz’le karşılaşacağı Avrupa Futbol Şampiyonası maçını 22 Haziran Cumartesi günü saat 19.00'da belediyemizin önünde hep birlikte izlemeye davetlisiniz. Sandalyenizi alıp gelin. Patlamış mısırlar bizden.”

BEYPAZARI’NDA MİLLİ MAÇ HEYECANI

Beypazarı Belediyesi’nden yapılan açıklamada da “Haydi Türkiye Zafere. Türkiye - Portekiz maçını dev ekranda birlikte izliyoruz. 22 Haziran Cumartesi  19.00  Beypazarı Şehir Stadyumu. Sandalyeni kap gel! Milli takımımızı hep birlikte destekleyelim, bu coşkuya ortak olalım Sandalyeler sizden, mısır bizden!

AHLATLIBEL’DE MAÇ KEYFİ

Çankaya Belediyesi de Alhatlıbel’de kuracağı dev ekranlar ile vatandaşların açık havada maç keyfi yaşamalarını sağlayacak. Belediyenin sosyal medya hesabında “Euro2024 heyecanı dev ekranda turnuva sonuna kadar her akşam devam edecek. Sandalyeni kap gel, birlikte izleyelim. 19.00 Ahlatlıbel Atatürk Parkı” denildi.

SİNCAN’DA HEYECAN DORUKTA

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru ile vatandaşları açık havada dev ekranda milli maçı seyretmeye davet etti. Ercan’ın paylaşımı şöyle:

“Sincan’dan Bizim Çocuklara hep destek, tam destek! Millilerimizin Portekiz ile oynayacağı EURO2024 mücadelesini hep birlikte izliyoruz. Ay yıldızlı bayrağımızı, milli formanı ve güçlü desteğini al, gel; seni de bekliyoruz. 22 Haziran Cumartesi saat: 19.00 Sincan Park.”