Gazi Üniversitesi ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi arasında “Ankara ve Ankara İli Dışında Yer Alan Sosyal ve Spor Tesislerinin Akademik ve İdari Personel ile Öğrenciler Tarafından Ortak Kullanımına Yönelik” iş birliği protokolü imzalandı.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Rektör Danışmanı Dr. Ahmet Bilal Dostbil yer alırken; Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinden ise Rektör Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Metin Orbay, Prof. Dr. Kürşat Göktürk ve Prof. Dr. Fulya Bayraktar ile Genel Sekreter Naci Sarıaslan katıldı.

Protokol töreninin açılışında konuşan Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, “Bugün burada çok önemli bir üniversitesiyle yeni bir iş birliğine imza atacağız” dedi. Ankara’nın iki büyük üniversitesinin bu iş birliğiyle daha da güçleneceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, ev sahipliği için Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı’ya teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Bakanlık duyurdu: Yurt başvuruları başladı Bakanlık duyurdu: Yurt başvuruları başladı

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı ise Gazi Üniversitesiyle böyle bir iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Gazi Üniversitesi ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinin öğrenciler tarafından tercih edildiğine işaret eden Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı, protokolün düzenlenmesinde verdiği destekler dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.

Muhabir: Burcu Çayan