Yaşam

Ankara'da metro sefer saatleri uzatıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla metro sefer saatlerini gece 01.00'e kadar uzatmıştır.

Abone Ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile metro saatlerinin uzatıldığını açıkladı.

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ulaşım hizmetlerinin kalitesini artırmak ve vatandaşların konforunu sağlamak amacıyla bu tür düzenlemelerin devam edeceği belirtilmiştir. Yapılacak olan diğer güncellemeler hakkında bilgi almak için resmi internet sitesi takip edilmelidir. Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü olarak, şehir içi ulaşımı daha verimli hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." açıklaması yaptı.

Ankara'da Güncel Ulaşım Sefer Saatleri ve Durak Bilgileri

EGO Genel Müdürlüğü, sefer saatlerini ve durak bilgilerini detaylı olarak öğrenmek isteyen vatandaşların, web sitesini (www.ego.gov.tr) ziyaret etmelerini öneriyor. Sitedeki tablo sayesinde en güncel bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada " Sayın Yolcularımız,
Vatandaşlarımızın ulaşım ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, metro seferlerimiz gece 01.00'e kadar uzatılmıştı.
Uygulamamız devam etmekte olup, web sitemizde (www.ego.gov.tr)yer alan tablodan sefer saatlerini ve durak bilgilerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz." paylaşımı yapıldı.