Başkentte düzenlenecek olan bu büyük sezon sonu moda ve alışveriş festivali, 90 markanın katılımıyla renklenecek ve %70'e varan indirimlerle alışveriş tutkunlarını cezbedecek. 

MODAFEST sezon sonu festivalinin bu yılki programında, sabah 11:00'den gece 23:00'e kadar sürecek birçok etkinlik ve indirim fırsatı bulunuyor. Yepyeni markaların yanı sıra tanıdık markalar da dev indirimleriyle festivalde yer alacaklar. Festival, moda dünyasının en trend ürünlerini ve sezon sonu fırsatlarını sunarak Ankara'nın alışveriş keyfini doruklara çıkaracak. 

Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma


Ankara'nın moda ve alışveriş meraklıları için kaçırılmayacak bir fırsat olan MODAFEST, Anfa Altınpark Expo Center'da gerçekleşecek. MODAFEST'e katılan markaların ve ziyaretçilerin büyük ilgisiyle geçen önceki yılların ardından, bu yıl da festivalde Ankara'nın dört bir yanından moda severlerin bir araya gelmesi bekleniyor. Festivalin organizatörleri, etkinlik boyunca ziyaretçilere keyifli ve alışveriş dolu bir deneyim yaşatmayı planlıyor. 

22-23-24-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan MODAFEST, Ankara'nın moda sahnesinde yeni bir soluk getirecek. 
Modafest firması resmi web sitesinde yaptığı paylaşımla festivali duyurdu. Paylaşımda, “Dev markalar %70’e varan dev sezon sonu indirimleriyle 22-23-24-25 Ağostos Ankara Anfa Altınpark Modafest moda ve alışveriş festivalinde 4 gün boyunca sizlerle”” ifadeleri kullanıldı. 

Muhabir: Cansel Yıldız