2024-Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) tercih süreci başladı 2024-Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) tercih süreci başladı

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, büro personeli, güvenlik görevlisi ve spor uzmanı alımı yaparak kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Üniversite, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere personel alımı için ilana çıktı ve başvuruların tamamlanmasının ardından sonuçları açıkladı.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, 10 Temmuz 2024 tarihinde yayımladığı ilanla büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ile spor uzmanı pozisyonlarına başvuruları kabul etti. Başvurular, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden alındı. İlgili ilan, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” gereği yayımlandı.

Başvuruların alınmasının ardından yapılan değerlendirme işlemi tamamlandı. Büro personeli ve koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlarında yerleşmeye hak kazanan adaylar için 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununun ilgili hükümleri gereği arşiv araştırması yapılacak. Bu araştırmanın sonucuna göre asil adaylar sözleşme imzalamak üzere çağrılacak.

Ayrıca, spor uzmanı pozisyonunda sıralamaya giren adaylar için yazılı sınav yapılacak. Sınav detayları şu şekilde:

Sınav Tarihi: 19 Ağustos 2024 Pazartesi

Sınav Saati: 10:00

Sınav Yeri: Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü, Yücetepe Mahallesi 85. Cadde No:8 Çankaya/ANKARA

Muhabir: Sevda Ecem