Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor

Avrupa Miras Günleri Kapsamında Çarpıcı Fotoğraf Sergisi

Avrupa Miras Günleri etkinlikleri çerçevesinde, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu iş birliğiyle Polonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği'nde dikkat çekici bir fotoğraf sergisi düzenleniyor. "Paylaştığımız Ortak Kültür ve Değerler" başlıklı sergi, 17 Eylül Salı günü kapılarını ziyaretçilere açacak.

17 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek olan sergi, Avrupa Birliği ve üye devletlerinin Türkiye ile ortaklaşa yürüttüğü kültürel miras projelerinin çarpıcı fotoğraflarını içeriyor. Sergide, Türkiye genelindeki 18 şehirde uygulanan projelerden elde edilen görseller yer alacak. Bu projeler, zengin kültürel mirasın korunması ve kutlanması konusundaki kalıcı ortaklık ve çabaları gözler önüne seriyor.

Serginin açılışında, AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Jurgis Vilčinskas ve Polonya Cumhuriyeti geçici Maslahatgüzarı Radosław Sadowski’nin de yer alacağı belirtiliyor. Bu iki yetkili, serginin önemini vurgulayan konuşmalar yapacak ve ziyaretçilere projelerin etkilerini anlatacak.

Muhabir: Cansel Yıldız