Ankara Tiyatro Yapımcıları Derneği (AnTiYap) üyesi özel tiyatrolar, yeni sanat sezonuna Kuğulu Park’ta düzenleyecekleri etkinlikle merhaba diyor. AnTiYap ve Çankaya Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan “Veee Perde” etkinliği, 29 Eylül 2024 Pazar günü, saat 12:00-18:00 arasında Ankaralı tiyatroseverlerle buluşacak.

“Veee Perde” etkinliğinde, AnTiYap üyesi 19 özel tiyatro, sezon oyunlarından kısa bölümler sunarak tanıtım yapacak. Ankaralı Tiyatrocular, çocuk ve yetişkin izleyicileriyle bir araya gelerek yeni sezonu kutlayacak. Etkinlikte, toplamda 8 çocuk oyunu, 11 yetişkin oyunu ve 1 dans grubu sahne alacak.

Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi

AnTiYap Başkanı’ndan Açıklama

AnTiYap Başkanı Ali Nihat Yavşan, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ankaralılara, yerli ve yabancı yazarların eserlerinden tadımlık gösteriler sunacağız. Bu etkinlik, seyircilerin sezonda oynanacak oyunları tanıması ve tercihlerini yapması için harika bir fırsat. Önümüzdeki yıllarda etkinliğimize Ankara’nın tüm tiyatrolarını katmayı hedefliyoruz. Veee Perde, Ankara’nın Tiyatro Menüsü olacak. Tüm tiyatro tutkunlarını bu etkinliğe ve kentin tiyatrolarıyla dayanışma içinde olmaya davet ediyorum” dedi.

Muhabir: Cansel Yıldız