Yaşam

Ankara’da şehit polis Şeyda Yılmaz için lokma dağıtıldı

İstanbul'da 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti tarafından vurularak şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz, Ankara’da devre arkadaşları tarafından anıldı. Hacı Bayram Veli Türbesi’nde öğle namazı çıkışında şehit polis için lokma dağıtıldı.

Abone Ol

Akyurt Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde (POMEM) birlikte eğitim aldığı devre arkadaşları, şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ı anmak için bir araya geldi. Hacı Bayram Veli Türbesi'nde düzenlenen etkinlikte, öğle namazı çıkışında vatandaşlara lokma ikram edildi. Anma etkinliğine katılanlar, şehit polis memurunun acısını paylaşarak olayla ilgili tepkilerini dile getirdi.

VATANDAŞLAR İDAM CEZASI İSTEDİ

Lokma dağıtımına katılan vatandaşlardan bazıları, olayın derin üzüntüsünü yaşarken suçluların cezalandırılması gerektiğini savundu. Gülşen Kılıç isimli vatandaş, "Mekanı cennet olsun, Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Suçlular cezasını çeksin, idam edilmeli" şeklinde konuştu.

"ŞEHİDİMİZE AĞLADIM"

Durdane Gören ise haberi duyduğunda gözyaşlarına hakim olamadığını belirterek, “Polisimizi şehit edenin idam edilmesi gerekir. Hepimizin çocuğu var, çok üzüldüm, kendi evladım gibi ağladım” dedi. Gören, Şeyda Yılmaz’ın kaybının herkesi derinden etkilediğini vurguladı.