Asayiş

Ankara'da yaşlı adam köpek saldırısına uğradı

Ankara’nın Altındağ ilçesindeki bir parkta yaşlı bir adam, sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayarak bacağından yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak adamı hastaneye kaldırdı. Adamın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Abone Ol

Olay, dün Altındağ’da bulunan bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaşlı adam parkta dinlendiği sırada bir sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Çevredeki vatandaşlar hemen duruma müdahale etti ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler, yaralı adama ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye sevk etti. Hastaneden yapılan açıklamaya göre, adamın hayati tehlikesi bulunmuyor.

Olayın ardından bölgede yaşayanlar ve esnaf, köpek saldırıları nedeniyle tedirgin olduklarını dile getirdi. Park çevresinde dükkân işleten Nadir Eren Öztürk, şöyle dedi:

“Birkaç gündür, bir kız çocuğu peşinde köpeklerle birlikte geziyormuş. Gezdirdiği köpekleri besliyormuş. Köpekler de insanlara saldırmaya başlamış. En sonda yaşlı bir adamın bacağını ısırmış köpeklerden biri. Sağlık ekipleri geldi, yaralı adama müdahale etti. Adamı gördüğümde ambulansın içindeydi, başındaki birkaç kişi ilgileniyordu. Bu park önceden çok kalabalıktı. Bu olaylardan sonra sessizleşmeye başladı. Çok fazla yaşlı var burada ve korkudan dışarı çıkamıyor. Adım attığımız her yerde köpek var. Yaşlılar kaçamıyor, güçleri de yetmiyor. Küçük çocukları da kovalıyor köpekler”