Ankarada 2018 yılında kurulan Acar Mühendislik bir çok sektörde kritik parçaların üretiminde kullanılan kalıplanamaz denilen ürünlerin kalıplarını yapmayı başardı.

Gazi Teknokent’te faaliyet gösteren firma, son olarak beyaz eşya sektöründe kalıplanması çok zor olan parçaların kalıplarını üretmeyi başardı.

Birçok askeri projede milyonlarca adet parça üreten firma, medikal sektöründe de kritik parçaların üretimlerini tamamlayarak sağlık sektöründe katkılar gösterdi.

Firma endüstrinin en hızlı ilerleyen sektörlerinden olan beyaz eşya alanında seri üretimi sıkıntılı olan kompleks parçaları çok gözlü kalıplanamaz denen ürünleri geliştirerek müşterilerinin yüzünü güldürdü. Tam otomatık 86 gözlü kalıplar, yay hareketli, redüktörlü, sıralı maçalı sistemler gerektiren kalıpları üreterek sektörde ne çıktılar.

İstihdam yaratan kooperatifler için önemli toplantı İstihdam yaratan kooperatifler için önemli toplantı

YENİ YATIRIMLAR

3D SCAN ve reverse engineering faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere FREESCAN X7 yatırımlarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan firma savunma sanayii, otomotiv ve beyaz eşya sektörleri başta olmak üzere birçok sektörde plastik enjeksiyon kalıp, baskı ve mühendislik hizmetleri sağlayan firma 600 bin TL yatırım ile tersine mühendislik alanında endüstride hassas toleranslar içerisinde kalarak tarama görevi icra eden bir cihazı bünyesine kazandırdı.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş