Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor

Ankara Sinema Dizi Film Reklam Filmi Oyuncular Gurubu Başkanı Şeref Yener öncülüğünde Ankara'da dizi, sinema ve tiyatro ile ilgilenen yüzlerce insandan oluşan bir topluluk bu hususta örgütlenerek dernek kurma çalışmalarına hız vermişti.

Dernek kurma çalışmalarına hız veren grup başkanı ve üyelerinden oluşan bir heyet Farabi Sokak'ta bulunan LÖSEV Vakfı'na ziyarette bulundu.

Lösemili çocuklara destek olmak ve bu alanda yapılan çalışmalara dikkat çekmek amacıyla yapılan ziyaret hakkında konuşan Başkan Şeref Yener şunları söyledi:

Oyuncu grubumuzdaki arkadaşlarımızın arasında toplamış olduğumuz 19.045 TL (ondokuzbinkırkbeş TL.) meblayı ben Şeref Yener yönetici yardımcılarımız Özlem Çan, Celal Şenlik, Yusuf Makasoğlu , Kudret Yılmaz, Savaş Kazancı, Arif Korucu arkadaşlarımızla birlikte çocuklarımıza çam sakızı misali katkımızın bulunması mutluluğunu yaşamış bulunuyoruz. Bizlere değerli LÖSEV üyeleri Duygu Hanım ve Özge Hanımın göstermiş oldukları yakın ilgilerinden dolayı hepsine teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

Muhabir: Onur Dedeoğlu