Ankara’da sıcaklık artacak, 3 gün yağış yok! Ankara’da sıcaklık artacak, 3 gün yağış yok!

Ankara'nın önemli isimleri, Tona Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal'ın düzenlediği Geleneksel Yaz Buluşmalarında bir araya geldi.

Etkinliğe katılan önemli isimler arasında; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş, Gölbaşı Belediye Başkanı Sayın Yakup Odabaşı, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran, MKE Ankaragücü Başkanı Sayın İsmail Mert Fırat, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç katıldı.

Ayrıca, oda üyeleri, sanayiciler ve iş dünyasından birçok dost da bu etkinlikte hazır bulundu.

İlhan Erdal'ın ev sahipliğinde düzenlenen Geleneksel Yaz Buluşmaları, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren etkinlikte, Ankara'nın kalkınması ve iş dünyasının gelişimi için önemli konular ele alındı ve fikir alışverişinde bulunuldu. Özellikle sanayi, ticaret ve spor gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren katılımcılar, kendi sektörlerindeki gelişmeleri ve işbirliği imkanlarını değerlendirildi.

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, etkinlikle ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; bu tür etkinliklerin iş dünyasını bir araya getirmedeki önemine değinerek, İlhan Erdal'a teşekkürlerini sundu.

Muhabir: Burcu Çayan