1998 yılında Doğan Taşdelen’in Çankaya Belediye Başkanı olduğu dönemde bir su deposu iken sanat merkezine dönüştürülen Çağdaş Sanatlar Merkezi yeni sezona hazırlanıyor.  26’ncı yaşına giren Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi halen Ankaralıların sanat ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Su deposundan sanat merkezine dönüşen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde yeni sezon için çalışmalar başladı.  

Çankaya Belediyesi, Başkent Ankara'nın kültürel ve sanatsal yaşamına önemli katkılarda bulunan Çağdaş Sanatlar Merkezi'nin yeni sezon hazırlıklarına başladığını duyurdu. Belediye, merkez aracılığıyla önemli kültür sanat etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor.

Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde Yenilikler

Çankaya Belediyesi, Çağdaş Sanatlar Merkezi'ni yeni sezona hazırlamak amacıyla kapsamlı bir yenileme sürecine giriyor. Bu süreçte, merkezdeki sanat etkinlikleri ve sergiler için gerekli düzenlemeler yapılacak. Çağdaş Sanatlar Merkezi, yeni sezonda sanatseverlere yenilikçi sergiler ve etkinlikler sunmayı planlıyor. Çankaya Belediyesi, bu hazırlıklarla sanat ve kültür alanında Başkent'e daha fazla değer katmayı hedefliyor.

Yeni sezon hazırlığı hakkında bilgi veren Çankaya Belediyesi "Başkent'te önemli kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığımız, Çağdaş Sanatlar Merkezimizi yeni sezona hazırlıyoruz." paylaşımı yaptı.

Muhabir: Sevda Ecem