Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Gebece Mahallesi’nde meydana gelen trajik kazada, 100 metrelik uçurumdan düşen hafif ticari araçta bulunan yaşlı çift hayatını kaybetti. Bölgede yapılan arama çalışmalarında, sarp kayalık nedeniyle ekipler yaşlı çiftin cenazelerini zorlu bir düzenekle çıkarttı.

Cezaevinden izinli çıkan genç yürürken öldürüldü Cezaevinden izinli çıkan genç yürürken öldürüldü

Yakınlarının Endişesi Üzerine Arama Başlatıldı

Ramazan ve Emine Acar çiftine bir süredir ulaşamayan yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak hayatlarından endişe duyduklarını bildirmesi üzerine bölgede arama çalışması başlatıldı. Köylülerin de katılımıyla yapılan arama sonucunda, Ramazan Acar’ın kullandığı 07 BAS 868 plakalı hafif ticari araç, Gebece-Mahrumçalı yolu üzerinde eski değirmen mevkiinde uçurumda bulundu.

Araca Güçlükle Ulaşıldı

 Köylüler ve jandarma ekipleri, aracın yaklaşık 100 metrelik sarp kayalıkların bulunduğu uçuruma düştüğünü tespit etti ve araca güçlükle ulaştı. Yapılan kontrollerde, araç sürücüsü Ramazan Acar ve eşi Emine Acar’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, Olay Yeri İnceleme, Trafik ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve 112 sağlık ekibi sevk edildi.

Muhtar Yol Kenarına Korkuluk İstedi

Aracın uçtuğu yerin sarp kayalık olması nedeniyle, itfaiye, jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri, yaşlı çiftin cansız bedenlerini hazırlanan düzenekle kayalıklardan yola çıkardı. Gebece Muhtarı Hasan Topaca, bu yolda her yıl 3-5 ölümlü kaza yaşandığını belirterek, “Bugün de 2 büyüğümüzü kaybettik. Bu kazalar son bulsun, başka canlar yanmasın istiyoruz. Acilen bu yolun uçurum tarafına korkuluk yapılmalıdır” diye konuştu.

Kaynak: İHA