Ankara Devinim Tiyatro, kuruluşunun 15. yıl dönümünü özel bir gösterimle kutluyor. 25 Ekim Cuma akşamı CerModern Konferans Salonu’nda seyircilerle buluşacak olan Arasta Kahvehanesi, müzik, dans ve tiyatroyu bir araya getiren benzersiz bir performans vadediyor.

Sincan Belediyesi'nden Çocuk Tiyatrosu Günleri Sincan Belediyesi'nden Çocuk Tiyatrosu Günleri

Balkan kültüründen esintiler taşıyan bu müzikal komedi, izleyiciyi hem eğlendirecek hem de hüzünlendirecek. Farklı karakterlerin ve hikâyelerin anlatıldığı oyunda, canlı balkan orkestrası ve dans grubunun enerjik performansları dikkat çekiyor. Kahvehane kültürünü ele alan oyun, izleyicilere nostaljik bir yolculuk sunarken, sahnedeki dinamik müzik ve dans gösterileriyle akıllarda yer edecek.

Oyunun öncesinde ise fuayede başlayacak olan canlı balkan müzikleri ve danslar, seyircilere adeta küçük bir ön gösterim sunuyor. İzleyicilerin bu gösterimi kaçırmamaları için oyun başlangıç saatinden 15 dakika önce salonda olmaları tavsiye ediliyor.

İki perdeden oluşan ve toplamda 120 dakika sürecek olan Arasta Kahvehanesi, 26 Ekim Cumartesi günü bir kez daha sahnelenecek.

Kaynak: Sevda Ecem Karapolat