Fenerbahçe, Arda Güler’i kadrosuna katmak için harekete geçti. Real Madrid’in kiralama teklifine sıcak bakabileceği, kulübün katı şartlar talep etmemesi durumunda Arda’nın transferinin önünün açılabileceği ifade ediliyor. Fenerbahçe’nin, Arda’nın maaşının tamamını karşılayabileceği bilgisi de transfer ihtimalini güçlendiriyor.

A Milli Takım’a İtalyan hakem! A Milli Takım’a İtalyan hakem!

Fenerbahçe’nin sportif direktörü Mario Branco’nun, Real Madrid ile görüşme yapmak üzere hazırlık yaptığı belirtilirken, Başkan Ali Koç’un da Arda Güler ile bir araya gelerek oyuncunun geleceği hakkında bilgi alacağı öne sürüldü.

Mourinho'nun İlgisi

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, Arda Güler’i kadrosunda görmek istediğini açıkça ifade etti. Mourinho, basın toplantısında, "Arda Güler gelmek isterse neden olmasın? Fenerbahçe'yi seviyorsa, bedavaya gelecekse ve maaşının yüzde 75'ini Real Madrid karşılayacaksa hayır diyemem" şeklinde konuşarak, oyuncunun transferine olan ilgisini ortaya koydu.

Arda Güler'in Performansı

Bu sezon Real Madrid formasıyla 10 maça çıkan Arda Güler, toplamda 291 dakika sahada kalmasına rağmen skor katkısı sağlayamadı. Son üç maçta teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından 11'de tercih edilmemesi, Arda’nın Madrid’deki geleceği hakkında soru işaretleri yaratıyor. Genç yıldızın piyasa değeri ise 45 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Arda Güler’in sözleşmesi 2029 yılına kadar devam etmekte.

Kaynak: Haber Merkezi