Spor

Arda Güler'den reyting tepkisi: "Bu kişilerin maç izlediğini düşünmüyorum"

La Liga'nın dev kulübü Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, EA FC 25'te kendisine verilen reytinge tepki gösterdi. Güler'in bu anları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Abone Ol

Türkiye A Milli Takımı'nın Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda'ya karşı oynadığı maçların ardından Real Madrid'e geri dönen Arda Güler, EA FC 25'teki reytinglerle ilgili bir etkinliğe katıldı. Etkinlikte futbolculara performanslarına ilişkin reyting soruları sorulurken, Arda Güler'in verdiği cevaplar sosyal medyanın gündemine oturdu.

"Şut Reytingim 85 Olmalı"

Etkinlik sırasında Arda Güler’e şut reytingi sorulduğunda genç oyuncu, "Şut reytingim 85 olabilir. 6 şut, 6 gol" diyerek özgüvenini ortaya koydu. Ancak EA FC 25 sunucusunun, "Şut reytingin 73" yanıtı vermesi üzerine Güler'in gösterdiği tepki sosyal medyada viral oldu.

"Bu Kişiler Maç İzlemiyor"

Arda Güler, aldığı reyting karşısında gülerek, "Bu kişilerin maç izlediğini düşünmüyorum" şeklinde esprili bir yorum yaptı. Bu tepki, etkinlikte bulunan diğer futbolcular ve sunucular arasında kahkahalara neden oldu.

Geçen Sezonki Performansı

Geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla 12 maça çıkan ve 6 gol atan Arda Güler, bu sezon şimdiye kadar 4 maçta 100 dakika süre aldı. Henüz gol ya da asist katkısı yapamayan Güler'in, ilerleyen maçlarda performansını artırması bekleniyor.