Kral TV'de VJ olarak başladığı kariyerine, 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisindeki performansıyla devam eden Arda Kural, 'Emret Komutanım' dizisiyle de 2000'li yılların sevilen yüzlerinden biri olmuştu. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu, bir dönem psikoz teşhisi konularak uzun süre bu hastalıkla mücadele etti.

Son zamanlarda tekrar programlara konuk olmaya başlayan Kural, son olarak Pınar Kerimoğlu'nun YouTube programına katıldı.

"İKİ FARKLI EVRENDE YAŞIYORUM, BENDEN İKİ TANE VAR"

Kerimoğlu'nun sorularını yanıtlayan Kural, kendisini iki farklı evrende yaşayan biri olarak tanımlayarak şu açıklamayı yaptı:

Şu an burası paralel evren. Ben Asıl evrende kel, göbekli, evli bir adamım ama mutsuzum. Burada ise genç, deli dolu, gezen tozan, mutlu birisiyim. Ben zaten hayatım boyunca böyle birisi olmak istedim, hayatı dolu dolu yaşayan, gezen, eğlenmeyi seven birisiyim"

Bu sözleriyle dikkat çeken Kural, farklı yaşam biçimlerine dair ilginç açıklamalarda bulundu.

Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma

"ASLINDA 23 YAŞINDAYIM"

Arda Kural, şu ifadelerle de şaşırttı:

"42 yaşıma geldiğimde belirli olgunluğa ve istediklerime kavuşacağım, sonra bıraktığım yerden 23'e devam edeceğim dedim. Şu an 23 yaşındayım aslında"

Kural'ın bu açıklamaları kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu. Ünlü ismin sözlerine; 'Yusuf Güney'le mi takılıyor?', 'Yunus Güney gibi konuşuyor', 'Nazara gelmiş', 'Hâlâ çok yakışıklı' gibi yorumlar yapıldı.

Muhabir: Haber Bülteni