Arka Sokaklar Rıza Baba öldü mü, sorusu dizinin yayınlanan son bölümüyle merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar 680. bölüm ile sezon finali bölümü ile ekranlara geldi. Arka Sokaklar Rıza Baba ölüyor mu? sorusu ise dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. 2006 yılında yayınlanan ilk bölümünden bu yana “Rıza Baba” karakterine hayat veren Zafer Ergin’in diziden ayrılıp ayrılmayacağı konuşuluyor.

Barok Dönemi'nden günümüze: Dritan ve Serklana Gani'den müzik ziyafeti Barok Dönemi'nden günümüze: Dritan ve Serklana Gani'den müzik ziyafeti

ARKA SOKAKLAR RIZA BABA ÖLDÜ MÜ?

28 Haziran Cuma günü 680.bölümünde kesen sezon finali, seyircileri ekran başına kilitledi. Final bölümünde Hüsnü yarasını herkesten saklarken bir şeyler döndüğünü anlayan ailesi ekipten yardım istedi. Bürokrat Müge’nin eski eşi Ramiz Karaca, Müge'yi pis işlerinde kullanmaya çalıştı. Ebru, Hakan ile Aylin'in arasını bozmak için Aylin’in karşı dairesine taşındı.

Hüsnü Komiser karakterine hayat veren başarılı oyuncu Özgür Çoban, yeni sezonda Arka Sokaklar kadrosunda yer almayacak. Bu haber, dizinin hayranları arasında büyük bir üzüntü ve tepkiyle karşılandı. Hüsnü Komiser’in vurularak ağır yaralandığı sezon finali bölümünden sonra, ayrılık iddiaları daha da güçlendi.

Dizinin son bölümünü izleyen hayranlar, sosyal medya ve forumlarda tepkilerini dile getirdi. “Eğer Hüsnü Komiser bu diziden giderse, final yapın daha iyi” yorumları yapan izleyiciler, karakterin diziden ayrılması durumunda büyük hayal kırıklığı yaşayacaklarını belirtti.

Arka Sokaklar dizisi, sır dolu bir bölümle sezon finaline giderken, yeni sezonda neler olacağı merak konusu oldu. Selin ve Mesut Komiser’in geri dönüşü izleyicilere umut verirken, Hüsnü Komiser’in akıbeti konusunda belirsizlik devam ediyor. Yeni sezonun neler getireceği büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. Rıza baba karakteri ise ölmemiştir.

Muhabir: Haber Bülteni