Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) Klinik Psikoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen deprem sonrası ruh sağlığına dair webinar, deprem sonrası bireylerin karşılaştığı ruhsal zorlukları anlamaya yönelik tasarlandı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Doç. Dr. Abdullah Yıldırım, sunumunda deprem gibi doğal felaketlerin psikolojik etkilerini, stres yönetimi stratejilerini ve iyileşme sürecini ele alınacak. Katılımcılar, bu konuda bilimsel veriler ve pratik öneriler alacaklar.

Webinar, Zoom ve YouTube üzerinden canlı yayınlanacak. Herkes için ücretsiz olarak etkinliğe Zoom ve Youtube canlı yayını üzerinden katılım sağlanabiliyor. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) Klinik Psikoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen deprem sonrası ruh sağlığına dair webinar, ruh sağlığının önemini vurgulamakta ve deprem sonrası yaşanan zorluklara çözüm yolları sunmaktadır. Klinik Psikoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi, bu tür etkinliklerle toplumda psikolojik farkındalığı artırmayı hedeflemektedir.etkinlik, 26 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak olan etkinliğe kayıt için Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi resmi web sitesinde yer alan kayıt formunu doldurmak gerekiyor. 

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi etkinlik duyurusunu ise resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptı. Etkinlik hakkında detaylı bilgi verilen paylaşımda, "ASBÜ Klinik Psikoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 26 Eylül Perşembe saat 20.00’de"Deprem Sonrası Ruh Sağlığımız" başlıklı webinar programı gerçekleştirilecek. Etkinliğe kaydolmak için formu doldurabilirsiniz" ifadeleri yer alıyor.

 
Muhabir: Cansel Yıldız