Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) Resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Ankara’nın bazı ilçelerinde ASKİ personeli olmayan bazı kişilerin içme suyunun bozuk ve klorlu olduğunu ve suda tahlil yapmak istediklerini söyleyen bu kişilerin emniyet birimlerine bildirilmesi konusunda vatandaşları uyardı. 
 
ASKİ resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Bazı ilçelerimizden, kendilerini ASKİ personeli olarak tanıtan kişilerin “içme suyunun bozuk ve klorlu olduğu iddiasıyla vatandaşlarımızın evine girdikleri; suda kendilerince tahlil yapmaya kalkıştıkları” şeklinde ihbarlar gelmektedir. Kurumumuzun bu türden bir uygulaması kesinlikle bulunmamaktadır. Kötü niyetli kişilerin bu girişimi, şebeke sularımızın değerleri ile ilgili asılsız söylentiler yayılmasına da sebep olmaktadır. ASKİ Genel Müdürlüğü, Ankara halkına son derece sağlıklı, kaliteli ve temizlik içme suyu sunmaktadır. Vatandaşlarımızın böyle söylentilere itibar etmemesi ve dikkatli davranması gerekmektedir. Bu tür art niyetli kişilerin kurumumuza ve emniyet birimlerine bildirilmesini rica ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi. 

Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü! Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü!

Muhabir: Haber Bülteni