Simge Sağın, son dönemlerde Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra çalınan "Aşkın Olayım" şarkısıyla adından söz ettiriyor. Şarkıcı, sosyal medyada kendisinin Icardi ile ilişkilendirildiği iddialar hakkında konuştu.

"İnsanlar kendi kafalarında bazı yakıştırmalar yapıyorlar ve buna inanıyorlar. Evli olmasına rağmen bana 'yenge' diyorlardı, durumu iyice abarttılar. Çok tatlı bir aile ve ben ailelere her zaman saygı duyarım"

ifadelerini kullanan Simge, bu tür yakıştırmaların asılsız olduğunu belirtti.

KAAN ÖLKER'İN PROGRAMINDA SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Kaan Ölker’in 'Popcast' programına konuk olan Simge, Icardi ile ilgili sorulara da yanıt verdi. Sosyal medyada sürekli Icardi ile ilişkilendirilmesi ve bu konuda sorular sorulmasından rahatsızlık duyduğunu dile getiren Sağın, "İyice abarttılar durumu" dedi.

"Tarikatçı dekan istemiyoruz" diyen öğrencilere ve il başkanına suç duyurusu "Tarikatçı dekan istemiyoruz" diyen öğrencilere ve il başkanına suç duyurusu

"O DÖNEMDE BUNU KALDIRAMADIM"

Simge Sağın, ayrıca geçmişte yaşadığı büyük bir ihaneti de açıkladı. Bir ilişkisi sırasında sevgilisinin kendisini yakın arkadaşıyla aldattığını itiraf eden şarkıcı,

"Bu durumu çok zor atlattım ve çok canım acıdı. Bu bir rezillikti ve o dönemde bunu kaldıramadım. Bana bu acıyı yaşatanların aynı acıyı yaşamalarını diledim. Kirlenen karmalarla insanlar büyük sıkıntılar yaşıyor"

şeklinde konuştu.

Muhabir: Haber Bülteni