Atatürk Üniversitesi öğrencileri yaz tatilinin yaklaşmasıyla final sınvalarını beklemeye başladı. Bahar dönemi final sınav takvimini merak eden öğrenciler "ATA-AÖF final sınavı ne zaman yapılacak” sorgulaması yapıyor. Peki, ATA-AÖF Final Sınavı Ne Zaman? ATA AÖF Bitirme Sınav Takvimi haberimizde…

ATA-AÖF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

2023- 2024 eğitim öğretim yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları 1-2 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olup, ATA AÖF öğrenciler sınav giriş belgelerini obs.atauni.edu.tr adresi üzerinden öğrenebilecek.

ATA-AÖF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV SAATLERİ

ATA AÖF bahar dönemi final sınavları, 1-2 Haziran tarihlerinde üç farklı oturumda yapılacak olup Birinci Oturum: Saat 09:30, İkinci Oturum: Saat 14:00, Üçüncü Oturum: Saat 15:00’da yapılacak.
Ayrıca, her sınav için öğrencilere 30 dakikalık süre verilecek. Sınavların bitiş saati ise öğrencilerin aldığı ders sayısına göre değişiklik gösterebilir.

ATA-AÖF BÜTÜNLEME SINAV TARİHİ

Final sınavlarında başarısız olan veya sınav tarihlerini kaçıran öğrenciler için Bahar Dönemi Bütünleme Sınavı, 27-28 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacak.

Yeni Eğitim Modeli ile "Süreç Odaklı Ölçme" Sistemi Başlatıldı Yeni Eğitim Modeli ile "Süreç Odaklı Ölçme" Sistemi Başlatıldı

SINAV GİRİŞ YERLERİ VE BELGELERİ

ATA AÖF bahar dönemi sınav yerleri, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden öğrenilebilecek.

Muhabir: Haber Bülteni