Cumhuriyet'in ve Başkent Ankara'nın önemli sembollerinden biri olan Atatürk Orman Çiftliği, ziyaretçilerine geçmişin izlerini sürme fırsatı sunuyor.

"Gerçek hayat hikayesi" denilmişti: Baby Reindeer dizisi hakkında şok karar! "Gerçek hayat hikayesi" denilmişti: Baby Reindeer dizisi hakkında şok karar!

Yürüyüş, 8 Eylül 2024 Pazar günü saat 16:00'da başlayacak ve toplam 2,98 km uzunluğunda olacak. Yaklaşık 2,5 saat sürecek olan etkinlikte bir mola ve 10 durak yer alacak. Katılımcılar, çiftliğin kuruluş hikayelerini ve tarımsal, endüstriyel ve sosyal tarih üzerindeki yansımalarını birlikte ve yerinde görebilecekler.

Yürüyüşe katılmak isteyenler, ödeme yaptıktan sonra dijital biletlerini e-posta yoluyla alacaklar. Biletin çıktısını almak gerekmiyor; yürüyüş günü belirtilen saatte başlangıç noktasında hazır bulunmak yeterli olacak. Her yürüyüş grubu en az 8, en fazla 25 kişiden oluşacak. Bilet iptali ve ücret iadesi, yürüyüşten 48 saat öncesine kadar yapılabilir. Katılım için gerekli iletişim ve bilet işlemleri [email protected] üzerinden gerçekleştirilebilir.

Urbanwalks.ankara, Cem Dedekargınoğlu ve Cemre Gökpınar tarafından yönetilen ve Eylül 2020'de Ankara'da kurulan bir kent gezginleri grubudur. Şehirdeki yaşayanların, yaşadıkları çevreyi daha yakından tanımalarını ve bu çevreye sahip çıkma bilincini geliştirmelerini amaçlayan ekip, kent yürüyüşleri, deneyim paketleri ve ortak çalışma grupları düzenleyerek kolektif bir sahiplenme bilinci oluşturmaya katkı sağlamayı hedefliyor.

Muhabir: İrem Arslan