7 kamu bankasının ATM'leri, "TAM" platformunda birleşti. Bu yenilikle birlikte, müşteriler artık hangi bankaya ait olduklarına bakılmaksızın, ATM'lerden para çekme, yatırma ve bakiye sorgulama gibi işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilecek

Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT ATM'leri, "TAM" adı altında bir araya getirildi.

Bu yeni platform, 81 ildeki 5 bin 600 yeni ATM'yi devreye sokarak ATM sayısını 19 bine çıkarmayı hedefliyor. Bu sayede, müşteriler işlemlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde yapabilecekler.

Akaryakıt fiyatları cep yakmaya devam ediyor! 1 Ekim 2024 benzin, motorin, LPG fiyatları Akaryakıt fiyatları cep yakmaya devam ediyor! 1 Ekim 2024 benzin, motorin, LPG fiyatları

Bankacılık İşlemlerinde Yeni Dönem

TAM ATM'lerinde para çekme, para yatırma ve bakiye sorgulamanın yanı sıra diğer bankacılık işlemleri de gerçekleştirilebilecek. Bu platform, müşterilere bankacılık işlemlerini tek bir noktadan yapma imkanı sunarak, işlemleri daha pratik ve erişilebilir hale getiriyor.

Masrafsız ve Komisyonsuz İşlem İmkanı

TAM projesiyle birlikte müşteriler, masrafsız ve komisyonsuz işlem yapabilecekler. Bu yenilik, üye bankaların müşterilerine daha avantajlı hizmet sunmayı amaçlıyor. Müşteriler, hangi bankaya ait olurlarsa olsunlar, TAM ATM'lerini kullanarak bankacılık işlemlerini zahmetsizce gerçekleştirebilecekler. 


Haziran ayı itibariyle devreye giren TAM platformu, 7 kamu bankasının ATM'lerini bir araya getirerek, 81 ildeki 5 bin 600 yeni ATM ile müşterilere hizmet vermeye başladı. Bu yenilikle birlikte, bankacılık işlemleri artık daha kolay, hızlı ve masrafsız bir şekilde gerçekleştirilebilecek. Müşteriler, TAM ATM'leri sayesinde bankacılık işlemlerini tek bir noktadan yapmanın rahatlığını yaşayacaklar.

Muhabir: Haber Bülteni