Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Ömer Çağlar Yılmaz, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu kapsamında ABD'de düzenlenen “Afrika'da Güvenlik, Ekonomi ve Yatırım Uluslararası Forumu”na katıldı. Bu önemli forumda Yılmaz, Ankara Ticaret Odası’nın Afrika ülkeleri ile ticari ve yatırım iş birliğini geliştirmek amacıyla yaptığı çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Forumda, Doç. Dr. Yılmaz’a, Forum Organizasyon Komitesi tarafından “Afrika Liderlik Gelişimi Küresel Ödülü” verildi. Bu ödül, Afrika'nın güvenlik, ekonomi ve yatırım alanlarında önemli ilerlemelere katkı sağlayan liderlere veriliyor. Ödül, ATO adına Yılmaz’a, Nijerya başta olmak üzere Afrika ülkelerinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar nedeniyle takdim edildi.

Doç. Dr. Ömer Çağlar Yılmaz, ATO’nun Afrika ülkeleri ile ticari ilişkilerini güçlendirmek için yürüttüğü projeleri ve stratejileri tanıtarak, bu alanda yapılacak iş birliklerinin önemine vurgu yaptı. 

Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri

ABD'de düzenlenen forum hakkında bilgi paylaşan Ankara Ticaret Odasıresmi sosyal medya hesabından gönderi yayınladı. Gönderide, "Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Ömer Çağlar Yılmaz, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu kapsamında ABD'de gerçekleştirilen “Afrika'da Güvenlik, Ekonomi ve Yatırım Uluslararası Forumu”na katıldı. Forumda, Ankara Ticaret Odası’nın Afrika ülkeleri ile ticari ve yatırım iş birliğini geliştirmek üzere yaptığı çalışmalar hakkında bir sunum yapan Yılmaz’a, Forum Organizasyon Komitesi tarafından “Afrika Liderlik Gelişimi Küresel Ödülü” verildi. Afrika'nın güvenlik, ekonomi ve yatırım alanlarında önemli ilerlemeler kaydetmesine liderlik eden kişilere verilen ödül, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz’a, ATO adına Nijerya başta olmak üzere Afrika ülkelerinde gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle takdim edildi." ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: Cansel Yıldız