Kim Kimdir Nereli

Avukat Altın Mimir kimdir? Altın Mimir kaç yaşında?

İstanbul'da iş insanı Jan Berslen Devrim ve Sevgi Güler Devrim arasındaki boşanma davasında, ünlü avukat Altın Mimir'in "ikili oynadığı" iddiasıyla gündeme gelmesi ve hakkında görevi kötüye kullanmaktan iki yıl hapis cezası talep edilmesi, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Mimir'in mahkemedeki ifadesi ise dikkat çekti. Bunun üzerine Altın Mimir'in kim olduğu ve ne yaptığı merak edilmeye başlandı. İşte detaylar...

Abone Ol

Sevgi Güler, boşanmak istediği eşi Jan Berslen Devrim ile iş kadını Yonca Alışan arasındaki ilişkiyi ve bu ilişkiye dair görüntülerin varlığını avukat Altın Mimir'e bildirdi. Ancak, Mimir aynı zamanda Yonca Alışan'ın şirketinin de avukatıydı. Daha sonra, Mimir Jan Berslen Devrim'in avukatlığını üstlendi ve bu durum, avukatlık mesleği gereği menfaati zıt taraflara hizmet etme yasağına aykırı olarak adlandırıldı.

Avukat Altın Mimir Ne Yaptı?

Anadolu 17. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada savunmasını yapan Altın Mimir, şu açıklamalarda bulundu: ,

"Müştekiyi daha önce tanımam. Kendisi ofisime danışmanlık almak amacıyla gelmiştir. Aramızda asla bir vekalet ilişkisi kurulmamıştır. Ofisimde 40 dakikalık genel bir danışmanlık vermişimdir. Daha sonra, Jan Devrim ofisime başvurduğunda, onun müştekinin eşi olduğunu bilmiyordum. Günde birçok kişiyi görmekteyim ve hepsini hatırlamam mümkün değildir."

Avukat Altın Mimir Kimdir? Kaç Yaşında?

Altın Mimir, 1972 yılında Tunceli'nin Ovacık ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Ovacık'ta tamamladıktan sonra, 1985-1989 yılları arasında Çorum Sağlık Meslek Lisesi'ni bitirdi.

Altın Mimir Hangi Okuldan Mezun?

Hemşire olarak Beyoğlu Devlet Hastanesi'nde çalışırken, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

Avukat Altın Mimir 

1994 yılında mezuniyetinin ardından, Prof. Dr. Çetin Özek'in yanında avukatlık stajını tamamladı. 1998 yılında kendi ofisi olan Emek Hukuk'u kurdu. Altın Mimir, ticaret ve şirketler hukuku, aile hukuku, gayrimenkul ve kira hukuku, iş hukuku, icra-iflas hukuku ve ekonomik suçlardan kaynaklı ceza hukuku davalarında uzmanlaşmış bir avukattır. Ayrıca şirketlerin kurumsal hukuki işlemlerini takip etmekte ve hukuki danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Altın Mimir Hangi Takımlı?

Avukat Altın Mimir'in Beşiktaşlı olduğu bilinmektedir.