Eğitim

AYBÜ'de ücretsiz yaz eğitim kampları başlıyor

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile Öğrenci Merkezi tarafından ağustos ayında eğitim kampı düzenleniyor.

Abone Ol

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Öğrenci Merkezi (ÖĞMER) tarafından düzenlenen ÖMP (Öğrenci Mentorluk Programı) ve ÖTP (Öğrenci Takip Programı) kapsamında gerçekleştirilecek olan ücretsiz yaz eğitim kampları, öğrencilere kişisel ve profesyonel gelişim imkanı sunuyor.

Bu yıl düzenlenen kamplardan biri olan "Level Up Your People Skills: A Communication Quest" eğitimi, Ağustos ayında dört farklı oturumda gerçekleşecek. Eğitim, katılımcıların iletişim becerilerini geliştirmelerine ve hem kişisel hem de profesyonel hayatlarında başarılı olmaları için gerekli araçları edinmelerine odaklanıyor.

7, 14, 21, 28 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan eğitim 19.00 – 21 saatleri arasında yapılacak.

İngilizce olarak sunulacak olan bu 10 saatlik eğitim, dört hafta boyunca her Çarşamba akşamı iki saat sürecek. Eğitimde katılımcılar, etkin iletişim kurma, geri bildirim alma ve verme, topluluk önünde konuşma gibi önemli konularda bilgi ve beceri kazanacaklar. Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılar, sertifika almaya hak kazanacaklar.

Eğitim kampının temel amacı, katılımcılara güçlü iletişim becerileri kazandırarak, onların hem bireysel hem de mesleki yaşamlarında daha etkili ve başarılı bireyler olmalarını sağlamak olacak.. Özellikle gençlerin ve öğrencilerin hedeflendiği bu program, onların özgüvenlerini artırarak, sosyal ve profesyonel ortamlarda daha aktif ve etkili olmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyor