Ankara’da sahte içki ve kaçak gıda operasyonu:  Binlerce malzeme ele geçirildi Ankara’da sahte içki ve kaçak gıda operasyonu: Binlerce malzeme ele geçirildi

Olay, Güzelhisar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'nda bulunan bir eczanede yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen F.D. isimli kadın, eczaneye girdikten sonra raflardan çeşitli krem ve ilaçları çantasına yerleştirdi. Eczacı kalfası, kadının çantasına koyduğu ürünlerin ücretini ödemesi gerektiğini belirtince, F.D. bıçakla tehditte bulunarak eczaneden kaçtı.

Eczane çalışanlarının ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, F.D.’yi yakalamak için çevrede arama başlattı. Kısa süre sonra kadını birkaç sokak ileride bulan ekipler, zanlının mukavemetiyle karşılaştı. Polislere zorluk çıkartan F.D., uzun uğraşlar sonucunda sakinleştirildi ancak direnişi sürdürdü.

Gazetecilere de Hakaret Etti

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis aracına bindirilen F.D., karakola götürülmek üzereyken kendisini görüntüleyen gazetecilere ağır hakaretlerde bulundu. Kadının davranışı çevredeki vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılandı. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Kaynak: İHA