Yaşam

Ayhan Taş Şereflikoçhisarlılara Seslendi: Giderayak filmi gösterimde

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesi 26 Eylül Perşembe günü ünlü sanatçı Ayhan Taş’ın katılımıyla "Giderayak" filmi için heyecan dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Uğur Işılak Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan film gösterimi, saat 20:00’de başlayacak ve halka ücretsiz olarak sunulacak.

Abone Ol

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde sinema gösterimi Belediye Başkanı Mustafa Koçak'ın öncülüğünde düzenlenmeye devam ediyor. Şereflikoçhisar'da 26 Eylül Perşembe günü vizyona yeni giren Gidereyak filminin gösterimi yapılacak. Şereflikoçhisar Belediyesi’nin girişimiyle düzenlenen film gösteriminde ilçe halkı sinema kültürü ile buluşturuluyor. Şereflikoçhisar Belediye Başkanı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerimizin kültürel etkinliklerden mahrum kalmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizi kültür ve sanatın merkezi haline getirmek için adım adım ilerliyoruz,” dedi.

"Giderayak" filminin oyuncusu Ayhan Taş, etkinlik öncesinde paylaştığı video mesajında, “Sevgili Şereflikoçhisarlılar, hepinize selam yolluyorum. Başkanımıza teşekkür ediyorum, perşembe günü Kültür Merkezi'nde filmimizde bol kahkaha atacağımıza inanıyorum. Selamlar sevgiler” dedi.

Şereflikoçhisar Belediyesi resmi Twitter (X) hesabından yapılan paylaşımda ise, Giderayak filmi oyuncusu, ünlü sanatçı Ayhan Taş'tan... Vizyon filmi "Giderayak" 26 Eylül Perşembe 20:00 Kültür Merkezi'nde... Şereflikoçhisar kültür ve sanat şehri olacak." ifadeleri kullanıldı.

Giderayak filmi hakkında bilgi

Giderayak filmi, Türkiye’nin genç yönetmenlerinden Ali Aydın tarafından yönetilen ve komedi-drama türündeki bir yapım. Film, hayatta kalmak için mücadele eden karakterlerin zorlu yolculuklarını ve karşılaştıkları komik durumları ele alıyor. Filmde, bir grup insanın umutlarını yitirmeden hayata tutunma çabaları, eğlenceli bir dille anlatılıyor. Ayhan Taş, filmdeki performansıyla dikkat çekerken, seyircileri hem güldürmeyi hem de düşündürmeyi amaçlıyor.