ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek? ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek?

Demet Evgar'ın başrolünde oynadığı ve en çok izlenen diziler arasında yerini alan ‘Bahar’da, Rengin karakterine hayat veren Ecem Özkaya, hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Son dönemde değişimiyle sıkça konuşulan Özkaya'nın estetik yaptırdığına dair söylentiler dolaşıyordu. Ancak ünlü oyuncu, bu iddialara katıldığı bir davette yanıt verdi.

"GERÇEKTEN HİÇ ESTETİĞİM YOK"

Ecem Özkaya, katıldığı davette kendisine yöneltilen estetik sorularına samimiyetle yanıt verdi. "Gerçekten hiç estetiğim yok. Saçımda boya bile yok" diyen oyuncu, kırışıklıklarını ve saçındaki beyazları sevdiğini belirtti. Bu açıklamasıyla estetik iddialarına son noktayı koyan Özkaya, doğal güzelliğiyle de büyük beğeni topladı.

SOSYAL MEDYADA ÖVGÜLER YAĞDI

Ecem Özkaya'nın açıklamaları sosyal medyada da geniş yer buldu. Pek çok kullanıcı, ünlü oyuncunun doğal güzelliğine övgüler yağdırdı. Sosyal medya kullanıcıları; "Gerçekten güzel bir kadın", "Doğal güzel olduğu belli" gibi yorumlarla Özkaya'ya destek verdi.

Muhabir: Haber Bülteni