Bahçelievler Mahallesi Alpay Caddesi’nde dün gece saat 22.30 sıralarında meydana gelen olay, dehşet anları yaşattı. İddiaya göre, cadde üzerinde seyreden bir motosiklet sürücüsü, bilinmeyen bir sebeple önündeki otomobile çarptı. Çarpmanın ardından öfkelenen otomobil sürücüsü aracından inerek motosiklet sürücüsüne saldırdı.

Cezaevinden izinli çıkan genç yürürken öldürüldü Cezaevinden izinli çıkan genç yürürken öldürüldü

Kavgayı fark eden çevredeki vatandaşlar, tarafları güçlükle ayırarak otomobil sürücüsünü aracına bindirdi. Ancak saldırgan otomobiline bindikten sonra camdan silahla rastgele ateş açmaya başladı. Ateşlenen kurşunlardan biri, motosikletin arkasında oturan bir kadının bacağına isabet etti.

Kadını yaralayan sürücü, olay yerinden hızla uzaklaşırken, çevredeki vatandaşlar yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine ihbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatırken, saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor. Olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

“Kadına ateş edip hızla uzaklaştı”

Kavganın yaşandığı cadde üzerinde kadına ilk yardımda bulunan bir esnaf Ali Karabey, “Müdahale ettik. Motorlu bir çift ile binek bir aracın şoförüyle küçük bir ayna sürtmesi sonucu kavga çıktı. Taksideki şahıs motosikletlinin kaskına yumruk atınca olay büyüdü. Birbirlerine küfürleşmeler olmuştur. Daha sonra bir silah sesi duyduk bizde. Daha sonra motosikletli çocuğun kız arkadaşına gelen kurşun oldu herhalde. İki kişilerdi zaten. Ondan sonra da vuran adam da hızla uzaklaştı. Vurulan kadını hemen karşı tarafa taşıdık. Müdahaleler yapıldı, turnike vesaire yapıldı. Bir 10 dakika kadar sonra da ambulans geldi” dedi.

Kaynak: İHA