ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın İsrail'e Saldırısını G7 Liderleriyle Görüştü: Yeni Yaptırımlar Gündemde ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın İsrail'e Saldırısını G7 Liderleriyle Görüştü: Yeni Yaptırımlar Gündemde

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, belediye başkanlarıyla görüşmelerini sürdürüyor. Bakan Kurum, son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.

Bakanlıkta gerçekleşen görüşmenin ardından Murat Kurum, sosyal medya hesabından görüşmeye dair detayları paylaştı. Kurum, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı bakanlığımızda kabul ettik. Ankara’nın çevre ve şehircilikle ilgili gündemini ele aldık, talepleri dinledik. Tüm yerel yöneticilerle temas ve istişarelerimiz sürecek," ifadelerini kullandı.

Görüşmede, Ankara’nın çevresel sorunları, kentsel dönüşüm projeleri ve şehircilik stratejileri üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldığı öğrenildi. Kurum, yerel yönetimlerle iş birliğinin süreceğini vurgularken, Ankara'nın geleceği için önemli adımların atılacağı sinyalini verdi.

Muhabir: Haber Bülteni