Eyüpspor asbaşkanı kimdir? Fatih Kulaksız Kimdir? Fatih Kulaksız eşi kimdir? Eyüpspor asbaşkanı kimdir? Fatih Kulaksız Kimdir? Fatih Kulaksız eşi kimdir?

Barış Özcan Kimdir?

 
Barış Özcan 23 Temmuz 1974 tarihinde İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. Meslek olarak Hukuk alanını seçmeyen Barış Özcan Medya alanına yönelmiştir ve Abak.us kreatif medya ajans başkanıdır. 
Bir dönem Apple, Adobe ve LinkedIn gibi uluslararası yazılım firmalarına da sosyal medya hizmeti veren Abak.us Ajans, Türk Hava Yolları (THY), LC Waikiki, Türk Telekom gibi firmaların video içerik ve sunum ajansıdır.  
Aynı zamanda Adobe’da 6 yıl boyunca Akdeniz Ülkeleri Satış Müdürlüğü yapan Özcan, TRT, el-Cezire, CNN Türk gibi kanallarda yayınlanan belgeseller de yapmıştır. 


Kurum ve kuruluşlarda yüzlerce konuşma yapan Özcan, profesyonel bir TEDx ve keynote speaker konuşmacısıdır. Barış Özcan şu an kişisel belgesellerini ve videolarını Youtube kanalı üzerinden yayınlamaya devam etmektedir. 

Barış Özcan nerede yaşıyor? 

Yaklaşık yedi yüz bin abonesi olan Sanat, tasarım ve teknoloji videoları hazırladığı Youtube kanalında büyük bir hayran kitlesi var. Hazırladığı videolar sevenleri tarafından izlenmeye devam ediyor.  
Ailesiyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Barış Özcan, Devletşah Özcan ile evlidir. Bu evlilikten Sufi adında bir erkek çocukları vardır.  

Muhabir: Haber Bülteni