Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da

Dursun ERKILIÇ

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Metin Özarslan, çalışkanlığı, hizmetleri ve samimiyeti ile dikkat çekiyor…

“Hayırlı olsun” ziyaretlerine nokta koyan Başkan’ın çocuklarla münasebeti de sosyal medya paylaşımlarına yansıyacak kadar iyi…

HALK İLE İÇ İÇE… TEBRİK / TAKDİR MESAJLARI

İlçenin sorunlarının çözümü ve Keçiörenlilerin iyi/kötü günlerinde yanında olan Özarslan; kendi resmi sosyal medya hesaplarında eş/dost düğününden cenazeye, özel gün paylaşımlarından spor kulüplerini tebrik etmeye kadar her konuya ilişkin kalem oynatıyor, kelam ediyor.

Başkan Özarslan Fenerbahçe Başkanlığına seçilen Ali Koç’u tebrik etti ama şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımımızı da unutmadı:

2024 Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası finalinde rakibini mağlup ederek üst üste üçüncü kez Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımımızı canıgönülden tebrik ediyorum.”

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİNİ BİTİRDİ…

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı seçildikten sonra yoğun bir tebrik ziyareti trafiği yaşadı. Bitmek bilmeyen ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerine bir son vermek gerekiyordu! 31 Mart’ta bir video mesajıyla verdi. İŞTE O VİDEO:

https://x.com/OzarslanMesut/status/1796601717674705170

“Kıymetli hemşehrilerim, bugünden itibaren hayırlı olsun ziyaretlerimize son veriyoruz.

İşimiz gücümüz Keçiören!”

ÇOCUKLARIN PASTADAKİ ÇİLEĞİ OLDU!

Bu arada “Mesut Özarslan Dijital / @OzarslanDijital” hesabından ilginç bir paylaşımda bulunuldu.

Sonunda “Mesut Özarslan'a ait en özel içeriklerle buradayız” notu bulunan paylaşım, bu hesabı takip etmeyi gerektiriyordu ama mesaj da ilginçti, şöyle:

“Pastanın üzerindeki Çilek, Keçiören'imizin Belediye Başkanı Mesut Özarslan!”

İlginçtir, paylaşıma eklenen görsel, Başkan Özarslan’ı çilek gibi gösteriyordu. Fondaki çocukların mutluluğu ve çilek yağmuru da Başkan Amcanın ‘pastada çilek’ halini çocukların çok sevdiğinin kanıtı gibiydi.

Keçiörenli çocuklar şanslı…

Muhabir: Dursun Erkılıç