Ziyaret kapsamında derslikleri inceleyen Çetin, eğitim ortamlarını bizzat yerinde gözlemledi. Anaokulunun fiziki koşulları ve donanımı hakkında bilgi alan Başkan Çetin, eğitimin kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmaları yakından takip etti.

G Z Slz4E Wc A A2M Vl-1

Öğretmenlerle İstişare

Başkan Çetin, ziyareti sırasında sadece sınıfları gezmekle kalmadı, aynı zamanda anaokulunda görev yapan öğretmenlerle de bir araya geldi. Eğitim kadrosuyla yaptığı görüşmelerde öğretmenlerin taleplerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu. Eğitimin her kademesinde kaliteyi artırmanın öncelikleri arasında yer aldığını belirten Başkan Çetin, öğretmenlerin önerilerine önem verdiğini dile getirdi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den tasarruf tedbiri: Uygulama otelinde konakladı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den tasarruf tedbiri: Uygulama otelinde konakladı

G Z Slz4C W4 A A B1Ml-1

Başarılı Bir Eğitim Yılı Dileğinde Bulundu

Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Çetin, eğitime verdikleri önemi bir kez daha vurguladı. Paylaşımında, "İlçemizde yeni hizmete başlayan Pursaklar Kids A Loud Anaokulu’nu ziyaret ederek derslikleri gezdim. Hayırlı uğurlu olsun. Başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum," ifadelerine yer verdi. 

G Z Slz4D Wk A A Lirb-1

İlçedeki Eğitim Faaliyetlerine Katkı Devam Edecek

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, eğitim kurumlarının gelişimine ve öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim alabilmesine yönelik çalışmaları desteklemeye devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi