Ankara'nın Çubuk ilçesinde Seyyid Kalender Veli ve Seyyid Suvam Fakı Hazretlerini Anma ve Anlama etkinlikleri düzenlendi.
İlçeye bağlı Sele Mahallesi'ndeki Seyyid Kalender Veli Türbesinin önünde bu yıl 19'uncusu organize edilen etkinliğe Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sele Köyü Şah Kalender Veli Süven Sultan Yatırları Koruma ve Güzelleştirme Yardımlaşma Kültür Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Demirbaş, Horasan erenlerinden Kalender Veli'yi anmak ve anlamak için bir araya geldiklerini belirterek “Bu programa katkı veren herkese teşekkür ediyoruz, Allah hayırlarını, hayırlarımızı kabul etsin." dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Euro ile Satışa Geçildi: Türk topraklarında lira yok! Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Euro ile Satışa Geçildi: Türk topraklarında lira yok!

Etkinliğin birlik ve beraberliğin pekişmesine de vesile olduğunu dile getiren Başkan Demirbaş, vatandaşlarla kucaklaşarak sobet etti.

Gün boyu türbenin ziyaret edildiği ve duaların okunduğu programa Başkan Demirbaş’ın yanı sıra dernek temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve ilçedeki vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Fatma Doğanay