Türk Kızılay’ı 2019’dan bu yana gerçekleştirilen kan bağışı kampanyaları ile öğrencilerin toplumsal yardımlaşma duygularının pekiştirilmesi, öğrencilerin kan bağışı ile sosyal sorumluluk bilinçlerinin artırılmasına yönelik okullarda kan bağışı kampanyası düzenliyor.

Kadınlar, İkbal ve Ayşenur için ayaklandı Kadınlar, İkbal ve Ayşenur için ayaklandı

Ankara’nın Akyurt ilçesinde bulunan Biruni İlkokulu’nda Kızılay kan bağışı kampanyası düzenledi. Kan bağışı kampanyasına Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Kızılay Orta Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Murat Güler, Ankara Kan Bağışı Merkezi Müdürü Cengiz Dönmez, Milli Eğitim Müdürü Kadir Çırakoğlu okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Kan bağışında bulunan öğrencilerle bir araya gelen Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, çocuklarımızı toplumsal süreçlere katma konusunda da gayret göstermelerini sağlayan Türk Kızılay’ına bu anlamlı kampanyaya ön ayak olan personellerine çok teşekkür ediyoruz. ‘Kan Bağışı Hayat Kurtarır’ bilinciyle duyarlı davranarak kan bağışlayan öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Muhabir: Fatma Doğanay